-

Gözden kaçırmayın

İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi, Alman Medeni ve Ceza Hukukuna Göre Şirket İçi Soruşturma İlkeleri Konulu Bir Toplantı Düzenliyorİstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi, Alman Medeni ve Ceza Hukukuna Göre Şirket İçi Soruşturma İlkeleri Konulu Bir Toplantı Düzenliyor

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (İYTE), 2024-2025 akademik yılı açılış törenini gerçekleştirdi. Tören, üniversitenin kampüsünde düzenlendi ve yeni dönemin heyecanını paylaşan akademik camia için anlam dolu anlara sahne oldu.

Üniversitenin rektörü, katılımcılara hitaben yaptığı konuşmasında, bilim ve inovasyon konularındaki çabalarına vurgu yaptı. Akademik yılın getirdiği yenilikler ve gelişmeler hakkında bilgi veren rektör, öğrencilere bu yeni dönemde başarı için cesaret ve azimle ilerlemeleri çağrısında bulundu.

Törende yapılan konuşmaların yanı sıra, çeşitli program ve etkinliklerin de duyurulduğu bildirildi. Eğitim alanındaki yenilikler ve araştırma projeleri, katılımcıların ilgisini çekti. Öğrenciler, yeni akademik yıl hedeflerini belirleyerek, geleceğe dair umut dolu mesajlar verdiler.

Açılış töreni, katılımcılara ilham veren bir atmosferde gerçekleşti ve eğitimin önemi bir kez daha vurgulandı. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, akademik yılın başlamasıyla birlikte yeni başarı hikayelerine imza atmaya hazırlanıyor.