-

Gözden kaçırmayın

Evciler Kaymakamı Halil Yüksel, Nedim Turan İlkokulu'nda Evciler Kaymakamı Halil Yüksel, Nedim Turan İlkokulu'nda "Çömlek Atölyesi" Etkinliğine Katıldı

Etimesgut Belediyesi, 2024-2025 eğitim öğretim döneminde üniversite hayali kuran gençler için yeni bir destek projesini hayata geçirdi. Belediye Başkanı Erdal Beşkoğlu'nun öncülüğünde, ücretsiz ETİMGEM kurs merkezi açıldı.

Açılan merkezde, LGS ve YKS gruplarına yönelik, alanında uzman eğitmenler eşliğinde eğitim verilecek. 17 derslikte toplam 500 öğrenciye çıkabilecek olan eğitimin yanı sıra, deneme sınavları ve psikolojik danışmanlık hizmetleri de sağlanacak.

Düzenli olarak gerçekleştirilecek deneme sınavları ile öğrencilerin gelişimleri yakından takip edilecek. Böylece öğrencilerin sınavlara daha iyi bir şekilde hazırlanmaları hedefleniyor.

Başkan Yardımcısı Ebru Keyvan, açılışta yaptığı konuşmada, "Eğitimde tasarruf olmaz!" diyerek, eğitimin kalitesini arttırmak için tüm imkanların seferber edildiğini belirtti. Ailelere maddi destek sağlanarak çocukların akademik başarılarının artırılması hedefleniyor.

Etimesgut Belediyesi, gençlerin ve ailelerin yanında olmaya devam edecek. Başarılı olan tüm çocuklar tebrik edilerek, gelecekteki başarıları için destek sunulacak.