-

Gözden kaçırmayın

Kalp ve Damar Cerrahisi BölümüKalp ve Damar Cerrahisi Bölümü

Doğum yapma korkusu, birçok anne adayı için psikolojik bir engel oluşturabiliyor. Bu korkuların üstesinden gelerek, anneliğin neşesini yaşamak isteyenler için yönelik bir fırsat doğdu. Online olarak düzenlenecek olan Doğuma Hazırlık Kampı, bu süreçte rehberlik etmeyi hedefliyor.

Bu kamp ile katılımcılara doğum süreci hakkında bilgi verilecek, korkularıyla yüzleşmeleri teşvik edilecek ve güçlü bir destek ağı oluşturulacak. Organizasyon, katılımcıların güvenli bir ortamda deneyimlerini paylaşmalarını da hedefliyor.

Kamp, doğum sürecini daha sağlıklı bir şekilde deneyimlemeyi amaçlarken, aynı zamanda anne adaylarının kendilerine olan güvenlerini artırmayı da sağlıyor. Korkularıyla yüzleşmek isteyen herkese açık olan bu etkinlik, doğum öncesi hazırlık sürecini daha keyifli hale getirecek.

Kamp, online platformda gerçekleşeceği için katılım için belirli bir mekâna gitmeye gerek bulunmuyor. Tüm anne adayları, rahat bir ortamda bu süreçlerini paylaşabilecekler.

Katılım şartları ve detaylar hakkında bilgi almak için organizasyonla irtibata geçmek yeterli. Bütün anne adaylarının davetli olduğu bu özel etkinliğe katılarak bu yolculuğun tadını çıkarın.