-

Gözden kaçırmayın

VM Medical Park Bursa'dan Dermatoloji ve Medikal Estetik HizmetiVM Medical Park Bursa'dan Dermatoloji ve Medikal Estetik Hizmeti

Sincan Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Gebe Okulu ile annelere ve hamilelere yönelik önemli bir eğitim programı başlattı. Bu program, sağlıklı bir gebelik süreci geçirmeyi amaçlamakta ve yeni annelerin bebeklerini daha iyi bir şekilde yetiştirmelerine yardımcı olmayı hedeflemektedir.

Hastanenin sağlık uzmanları, gebelik süreci, doğum hazırlıkları, bebek bakımı ve anne sağlığı gibi konularda katılımcılara bilgi verecek. Bu eğitimlerin, doğum sürecine hazırlık ve anne-bebek sağlığını artırma açısından büyük önem taşıdığı belirtildi.

Programın, hastane bünyesinde yapılan çeşitli etkinliklerle destekleneceği ve katılımcılara çeşitli kaynakların sunulacağı ifade edildi. Böylece anneler, hem bilgi edinme hem de sosyal etkileşim fırsatı bulacak.

Sincan Eğitim ve Araştırma Hastanesi, bu özel eğitim programıyla yeni annelerin kendilerini daha güvende hissetmelerini ve bebekleri ile ilgili bilinçli kararlar almalarını sağlamayı amaçlıyor.