-

Gözden kaçırmayın

ASDEP Projesi Kapsamında Saha Çalışmaları GerçekleştirildiASDEP Projesi Kapsamında Saha Çalışmaları Gerçekleştirildi

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Burhan İşliyen, Bursa'da çeşitli etkinliklere katıldı. Etkinlikler, Nilüfer İlçe Müftülüğü Akşemsettin Camii'nde gerçekleştirilen "Biz Bir Aileyiz Ailece Camideyiz" sohbet programı ile başladı. Program, yatsı namazı öncesinde yapıldı.

Cami programının ardından, Merve Cami Konferans Salonu'nda din görevlileriyle bir araya gelen Başkan Yardımcısı İşliyen, din hizmetlerinin etkili ve verimli sunulması konusunda tecrübe paylaşımında bulundu. Burada, din görevlilerinin haftasını tebrik ederek moral verici konuşmalar yaptı.

Başkan Yardımcısı İşliyen, sabah namazı öncesinde Ulu Cami'nde bir sohbet programı gerçekleştirdi. Ardından Bursa Valisi Erol Ayyıldız'ı makamında ziyaret ederek kurumlar arası işbirliği ve destek konularında görüş alışverişinde bulundu.

Bursa İl Müftülüğü Sinan Durmaz Kongre Salonu'nda "Değerleriyle Güçlü Ailem, Ailede Sorumluluk Bilinci" temalı bir konferans sunumu yapan İşliyen, programın açılış konuşmasını İL Müftüsü Yavuz Selim Karabayır’ın yaptığı etkinlikte yoğun bir katılımın olduğu gözlemlendi. Ayrıca, konferansta Kur’an Eğitim Merkezi öğrencileriyle sohbet etme imkanı da buldu.

Etkinliklerinin sonunda, TDV Mobil İkram aracıyla sahada bulunan "İyilik Projesi" kapsamında çorba dağıtım noktasını ziyaret eden Doç. Dr. Burhan İşliyen, üzüntü ve sevinçleri paylaşarak Bursa'dan ayrıldı.