-

Gözden kaçırmayın

İstanbul'da Kemerburgaz Kent Ormanı'nda Renkli Balonlarla Çocuklar için Etkinlikİstanbul'da Kemerburgaz Kent Ormanı'nda Renkli Balonlarla Çocuklar için Etkinlik

İstanbul'da yeni bir hayata adım atan evcil hayvanlar, kendilerine sıcak bir yuva arıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Veteriner Hizmetleri, bu sevimli dostların sahiplendirilmesi için önemli bir kampanya başlattı.

Kampanya kapsamında İstanbul'daki çeşitli barınaklardan kurtarılan hayvanların, aileleriyle buluşması teşvik ediliyor. Sahiplenme işlemleri esnasında, hayvanların sağlık durumları, aşıları ve bakım ihtiyaçları hakkında yeni sahiplerine bilgi veriliyor.

İBB, hayvanların korunması ve sahiplendirilmesi amacıyla farkındalık yaratmaya devam ederken, evcil hayvan edinmek isteyenlerin de bu kampanyaya katılmaları için çağrıda bulunuyor. Unutulmaması gereken nokta, "satınalma, sahiplen" anlayışı ile hareket edilmesi gerektiğidir.

Sahiplenmek isteyenlerin kampanyaya katılarak, bu sevimli dostlara yeni bir yaşam alanı sağlamaları bekleniyor. Onlar için bir yuva açmak, nasıl bir mutluluk getireceğinin farkında olan herkesin elinden geleni yapması gerekiyor.