-

Gözden kaçırmayın

Poyrazköy'de Su Ürünleri Denetimi GerçekleştirildiPoyrazköy'de Su Ürünleri Denetimi Gerçekleştirildi

Esenbahçe Camii, "Mevlid-i Nebi ve Camiler Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri kapsamında Tasavvuf Musikisi Konseri ve Kutsal Emanetler Fotoğraf Sergisi gerçekleştirdi. Etkinlik, Borusan Asım Kocabıyık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans salonunda yapıldı.

Programa, Esenyurt İlçe Müftüsü Selami Aykul, çeşitli Diyanet-Sen ve Vakıf-Sen temsilcileri, Esenyurt Din Görevlileri Dernek Başkanı Mücahit Semiz, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Etkinlik Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Ardından, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hazırlanan Sinevizyon gösterisi hazırlandı.

Açılış konuşmasını yapan Esenbahçe Camii İmam Hatibi Suat Olgun, camilerin toplum hayatındaki yerinin önemine vurgu yaptı. Ayrıca, İlçe Müftüsü Selami Aykul, Mevlid-i Nebi ve Camiler Din Görevlileri Haftası için belirlenen “Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası” temasına ilişkin görüşlerini paylaştı.

Konuşmaların ardından, Türk Tasavvuf Musikisi Sanatçısı Rıfat Çalışkan sahne aldı. Seçkin eserlerin yer aldığı konser ve sema gösterimi katılımcılardan büyük ilgi gördü. Ayrıca etkinlikte "Kutsal Emanetler Fotoğraf Sergisi" de ziyaretçilerin ilgisine sunuldu.

Etkinlik sonunda katılımcılara lokum ve Peygamberimize duyulan muhabbetin sembolü olan gül ikram edildi.