-

Gözden kaçırmayın

İl Başkanı Gökhan İlgar, Sabiha Gökçen Havalimanı Valisi Halil Avşar'ı Ziyaret Ettiİl Başkanı Gökhan İlgar, Sabiha Gökçen Havalimanı Valisi Halil Avşar'ı Ziyaret Etti

İstanbul Tabip Odası temsilcileri, sağlık çalışanlarının taleplerini dile getirmek amacıyla 32 hafta boyunca düzenledikleri eylemlere devam ediyor. Bu çerçevede, Ümraniye Hekimbaşı Aile Sağlığı Merkezi önünde bir basın açıklaması gerçekleştirildi.

Açıklama sırasında, sağlık çalışanları ve halk üzerinde artan vergilerin yarattığı olumsuz etkiler vurgulandı. Açıklamada, yöneticilere "yönetemiyorsunuz" çağrısı yapılarak, vergide adaletin sağlanması talep edildi.

Eylemlerin sürecinde bir araya gelen sağlık çalışanları, seslerini duyurarak, karşılaştıkları zorlukları ve adalet arayışlarını sürdürüyor. Vergide adalet sağlanıncaya kadar mücadelelerine devam edecekleri belirtildi.

Bu eylemler, sağlık sektöründen gelen talepleri kamuoyuna ulaştırma amacı güdüyor. Sağlık çalışanları, üzerlerindeki vergi yükünün adil bir şekilde dağıtılması gerektiğini savunuyor.