-

Gözden kaçırmayın

Yıldız Teknik Üniversitesi'nde Rektör DeğişikliğiYıldız Teknik Üniversitesi'nde Rektör Değişikliği

Bahçeşehir Üniversitesi, gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakma amacını benimsiyor. Üniversite, insanlığın refah içinde yaşaması ve toplumlar arası barışın sağlanması için sürdürülebilir bir geleceğe ulaşmayı hedefliyor.

CIFAL Istanbul ile UNITAR iş birliğiyle, Birleşmiş Milletler’in belirlediği Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları’nın evrensel bir yol haritası olarak benimsenmesine katkıda bulunuluyor. Bu iş birlikleri sayesinde, üniversite global sorunlara karşı duyarlılık geliştirme ve çözüm üretme konusunda öğretim üyeleri ve öğrencileri için önemli fırsatlar sunmayı amaçlıyor.

Öğrencilerin Etik ve Sosyal Sorumluluk Bilinci

Bahçeşehir Üniversitesi, tüm lisans ve yüksek lisans öğrencilerine, etik ve sosyal sorumluluk bilinci ile küresel sorunlara çözüm bulma yolculuğuna katılma fırsatı tanıyor. Öğrenciler, toplumsal sorunlar hakkında bilgi edinerek ve çözüm önerilerinde bulunarak daha sürdürülebilir bir dünya için aktif rol alıyor.

Bahçeşehir Üniversitesi, eğitim felsefesi ile yalnızca bireylere değil, tüm topluma faydalı bireyler yetiştirerek, dünya genelinde olumlu değişimlerin öncüsü olmayı sürdürüyor.