-

Gözden kaçırmayın

Yıldız Teknik Üniversitesi'nde Rektör DeğişikliğiYıldız Teknik Üniversitesi'nde Rektör Değişikliği

İstanbul Teknik Üniversitesi Çekirdek tarafından düzenlenen Big Bang yarışması için başvurular başladı. Girişimcilerin ve startup'ların katılım gösterebileceği bu platform, her yıl farklı sektörlerden yenilikçi fikirleri ve projeleri desteklemek amacıyla düzenleniyor. Katılımcılar, projelerini daha geniş kitlelere ulaştırma ve yatırımcılarla buluşma fırsatına sahip olacaklar.

Yarışma, Türkiye'deki girişim ekosisteminin gelişmesini desteklemek adına önemli bir adım olarak öne çıkıyor. Başvuru süreci, girişimcilerin fikirlerini ve projelerini sunarak yarışmaya dahil olmaları için 2024 yılına kadar açık kalacak. Katılımcılar, projelerini değerlendirecek olan jürinin önünde tanıtarak destek arayabilecekler.

Girişimcilik alanında kendini geliştirmek ve yatırım almak isteyen tüm girişimcilerin başvuru yapmak için https://bigbang.itucekirdek.com adresini ziyaret etmeleri gerekmektedir. Yarışma, inovasyonu ve girişimcilik ruhunu teşvik ederek katılımcılar için öğrenme ve deneyim kazanma fırsatları sunmayı hedefliyor.