-

Gözden kaçırmayın

Arnavutköy İlçesi'nde Sosyal Politikalar Başkanlığı FaaliyetleriArnavutköy İlçesi'nde Sosyal Politikalar Başkanlığı Faaliyetleri

İklim krizi ve sosyal eşitsizliklerle mücadele etmek amacıyla, Borusan Sürdürülebilir Fayda Programı'nın üçüncü dönemi duyuruldu. Program, bu önemli konularda fark yaratarak topluma katkıda bulunmak isteyen bireyleri ve kuruluşları bir araya getiriyor.

Programa katılmak isteyenlerin başvuru yapmaları için son tarih 8 Kasım olarak belirlendi. Sosyal fayda sağlamayı hedefleyen projelerin destekleneceği program, katılımcılara çeşitli imkanlar sunarak, değiştirme potansiyeline sahip yenilikçi fikirleri teşvik ediyor.

Borusan Sürdürülebilir Fayda Programı, iklim değişikliği gibi acil meselelerle başa çıkma ve sosyal eşitsizlikleri azaltma hedefi doğrultusunda önemli bir platform oluşturuyor. Farklı bakış açılarına sahip bireyler ve organizasyonlar, deneyimlerini ve projelerini paylaşarak daha fazla etki yaratma fırsatına sahip olacaklar.

Borusan, sosyal fayda sağlama yolculuğunda herkesin katkıda bulunabileceğini vurguluyor. Bu program, bireyleri ve kuruluşları harekete geçmeye teşvik ederek, sosyal ve çevresel sorunlara çözüm üretme potansiyelini artırmayı amaçlıyor.

Başvuru için gerekli linkler, belirtilen kapsamda sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılacak.