Gözden kaçırmayın

26 Ağustos Tabiat Parkı Yenileniyor26 Ağustos Tabiat Parkı Yenileniyor

BAŞKANIMIZ, MAREŞAL FEVZİ ÇAKMAK MAHALLESİ'NDE VATANDAŞLARIMIZLA BULUŞTU

MAREŞAL FEVZİ ÇAKMAK MAHALLESİ’NDE SORUNLAR YERİNDE TESPİT EDİLDİ

Belediye Başkanımız Burcu Köksal, Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi’nde vatandaşlarımızla buluşarak talepleri dinledi ve mahallede öncelik gerektiren hizmetleri yerinde tespit etti. Başkanımız Burcu Köksal, mahalle halkının sorunlarını en kısa sürede çözüme kavuşturacaklarını vurguladı.

Başkanımız Burcu Köksal, “Mahalle Buluşmaları” kapsamında Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi’ni ziyaret etti. Birim Müdürlerimiz, personellerimiz, Mahalle Muhtarı Münevvere Aydoğmuş ve vatandaşlarımızın katılımıyla gerçekleşen toplantıda, Başkanımız Burcu Köksal mahalle sakinleriyle bir araya gelerek mahalledeki eksiklikler ve talepler üzerine görüş alışverişinde bulundu.
 

“DAHA YAŞANABİLİR BİR AFYON İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
Her hafta 1-2 mahallede vatandaşlarımızla bir araya geldiklerini belirten Başkanımız Burcu Köksal, “Sizleri dinliyoruz, mahallenizdeki eksikleri, sıkıntıları yerinde tespit ediyoruz. Bugün de Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi’nde çözülmesi gereken sorunları ve yapılması gereken hizmetleri önceliğe göre belirlemek için buradayız. Hepimizin amacı daha güzel, daha yaşanabilir bir Afyonkarahisar için çalışmak." dedi. 
Başkanımız Burcu Köksal ayrıca, bu toplantıların vatandaşlarımızın birebir şikayet ve önerilerini aktarması bakımından önemli olduğunu vurguladı.
 

SORUNLAR YERİNDE TESPİT EDİLDİ
Toplantının ardından Başkanımız Burcu Köksal, Mahalle Muhtarı Münevvere Aydoğmuş, birim müdürlerimiz ve belediye personelimizle birlikte mahalleyi gezdi. Altyapı, park alanları ve genel hizmetlerle ilgili eksiklikler yerinde tespit edilerek öncelik sırasına göre hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulması için talimatlar verildi.
 

VATANDAŞLARIMIZDAN TEŞEKKÜR
Mahalle sakinleri, Başkanımız Burcu Köksal’a teşekkür ederek, Belediyemizin mahallelerine gösterdiği ilgiden ve sunduğu hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Muhtar Münevvere Aydoğmuş da Başkanımıza, mahalleye yapılan hizmetlerden dolayı teşekkürlerini sundu.
Belediye Başkanımız Burcu Köksal, her hafta gerçekleştirdiği “Mahalle Buluşmaları” ile vatandaşların taleplerini yerinde dinleyerek sorunlara çözüm üretmeye devam edeceğini ifade etti.