-

Gözden kaçırmayın

EĞİTİMDE ÇİLE BİTMİYOR: OKULLARDA TEMİZLİK PERSONELİ KRİZİ VE AİLELERİN YÜKÜ AĞIRLAŞIYOR.EĞİTİMDE ÇİLE BİTMİYOR: OKULLARDA TEMİZLİK PERSONELİ KRİZİ VE AİLELERİN YÜKÜ AĞIRLAŞIYOR.

Yenimahalle'de, İlçe Hayat Boyu Öğrenme Halk Eğitimi ve Planlama İş Birliği Komisyonu Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya, Kaymakam Tahsin Kurtbeyoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Vekili Kadir Güneş, Şube Müdürü Erkan Tuzsuz, okul ve kurum müdürleri ile ilgili kurum amirleri katıldı.

Toplantının gündeminde, 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılına dair yapılan çalışmaların değerlendirilmesi ve 2024-2025 Eğitim-Öğretim yılı için planlanacak ortak çalışmaların görüşülmesi yer aldı. Katılımcılar, kurumlar arasındaki iş birliğini artırmak amacıyla açılacak kurslar ve düzenlenecek sosyal ve kültürel etkinlikler hakkında fikir alışverişinde bulundu. Ayrıca, İlçe Hayat Boyu Öğrenme Komisyonu'nun önerileri de toplantıda ele alındı.

Bu toplantı, ilçede eğitim ve öğretim kalitesini artırmayı ve toplumsal yaşamı zenginleştirmeyi hedefleyen önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Toplantıya dair detaylı bilgi ve gelişmeler, Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından kamuoyuyla paylaşılacak.