Gözden kaçırmayın

Vatan Savunucularına MinnetleVatan Savunucularına Minnetle

Afyon'un Yeni Kanalı TV3 Yayına Başladı

Afyonkarahisar ve çevresi için yeni bir mecra olmayı hedefleyen ve uydu üzerinden yayın yapan Afyonkarahisar'ın yeni tv kanalı TV3 bugün itibariyle test yayınına başladı.

 

Bölgenin en çok izlenen ve takip edilen kanalı olma iddası ile yayın hayatına başlayan TV3 Full HD kalitesinde yayın yapacak. 

TV 3'ün yönetim kurulu kadrosunda Afyonkarahisar basın camiasının deneyimli isimleri Bekir Yeşilay, Hasan Hüsnü Eren, Mehmet Emin Güzbey, Önder Artuk ve Sezer Küçükkurt yer alıyor. Bu 5 ismin eşit şartlardaki ortaklığı ile hayata geçirilen TV 3 ile ilgili olarak Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay şunları söyledi:

"Afyonkarahisar'ın basın-yayın ve medya alanında tecrübeli, rüştünü ispat etmiş isimleri ilimizin medya alanındaki gelişimini bir üst basamağa taşımak ve bunu yaparken de Afyonkarahisar'ın gelişimi, kalkınması ve ilerlemesi için çabaları ortaya koymak üzere TV3 çatısı altında buluştular. TV3 çatısı altında bir araya gelen tecrübeli ekip, Afyonkarahisar'a ve çevresine kaliteli bir medya hizmeti sunmayı hedefliyor."