-

Gözden kaçırmayın

Akbank Beypazarı Şube Müdürü Tülay Devir ve Fatih Tanrikulu, Beypazarı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Çelik’i ziyaret ettiAkbank Beypazarı Şube Müdürü Tülay Devir ve Fatih Tanrikulu, Beypazarı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Çelik’i ziyaret etti

İzmir Balıkçılık Çalışma Grubu, son toplantısını Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Şahin Çakan'ın liderliğinde gerçekleştirdi. Toplantıda, su ürünleri ve balıkçılık sektörünün güncel sorunları ele alındı.

Balıkçılık alanında faaliyet gösteren iş insanları ve sektör temsilcileri bir araya gelerek, sektördeki gelişmeler ve gelecekteki hedefler üzerine fikir alışverişinde bulundu. Su Ürünleri, Balıkçılık ve Av Malzemeleri Grubu Meslek Komitesi Başkanı Ahmet Gümüş ile Komite Üyesi Mucahit Çevik de toplantıya katıldı.

Toplantının amacı, balıkçılık sektörünün sorunlarına çözümler bulmak ve iş birliğini artırmak olarak belirlendi. Bu tür çalışma grubu toplantıları, sektör mensuplarının bir araya gelerek dayanışma göstermelerini sağlıyor.

Haber, İzmir Ticaret Odası'nın desteklediği ve sektör için önem taşıyan bir organizasyon olarak dikkat çekiyor.