-

Gözden kaçırmayın

Bayat Belediyesi Yolcu Taşımacılığında Yenilik YapıyorBayat Belediyesi Yolcu Taşımacılığında Yenilik Yapıyor

Ahilik Haftası etkinlikleri çerçevesinde, çok sayıda önemli isim bir araya geldi. Afyonkarahisar İl Ticaret Müdürü Mahmut Yayla, şehrin ticaret ve esnaf temsilcileri ile bir araya gelerek, esnafın ve sanatkâların önemine vurgu yaptı.

Ziyaretler ve Katılımlar

Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Cengiz Üstün, Dinar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı ve Birlik Başkanvekilimiz Sabri Can Bekle, Afyonkarahisar Giyim Eşyası İmalat ve Satıcılar Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Karnıbüyük ile Dinar Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Cengiz Güçlü, etkinlikte yer aldı. Bu önemli isimlerin katılımı, Ahilik kültürünün ve esnaflığın teşvik edilmesine katkı sağladı.

Teşekkür Mesajı

Etkinlikte gerçekleştirilen nazik ziyaretler için ilgili isimlere teşekkür eden Mahmut Yayla, iş dünyası ve esnafın birlikte hareket ederek, bölge ekonomisinin güçlenmesine yönelik katkı sağlayacaklarını ifade etti. Bu tür etkinliklerin, esnaf ve sanatkârlar arasında dayanışmayı artırmanın yanı sıra, Ahilik geleneğinin yaşatılmasında da büyük önem taşıdığı vurgulandı.