-

Gözden kaçırmayın

İlçe Kaymakamımız Sn. Muhammed Ali YOLAL, Sofular camisinde yatsı namazında vatandaşlarımız ve öğrencilerimiz ile biraraya geldi.İlçe Kaymakamımız Sn. Muhammed Ali YOLAL, Sofular camisinde yatsı namazında vatandaşlarımız ve öğrencilerimiz ile biraraya geldi.

İstanbul'da sürdürülebilik amacıyla düzenlenen #WeLoveCities (Kentimi Seviyorum) yarışması başladı. Yarışma, İstanbul'un sürdürülebilir kentler arasında birinci sıraya yerleşmesine katkı sağlamak için düzenleniyor.

Kampanya, tüm İstanbulluları şehirlerine dair yaratıcılıklarını sergilemeye davet ediyor. Yarışmaya katılanlar, İstanbul’un sürdürülebilirliğini artıracak öneri ve projeleri sunabilecek. Katılımcılar, fikirleri ile şehrin yaşam kalitesini yükseltmeyi hedefliyor.

Yarışma sürecinin nasıl işleyeceği ve katılım koşullarıyla ilgili detaylar, organizasyonun resmi web sitesi ve sosyal medya hesaplarında yer alıyor. İstanbul’un yeşil geleceği için harekete geçmek ve projeleriyle şehre değer katmak isteyen herkes bu yarışı takip etmeli. Katılım sürecinin ne zaman sona ereceği ise merak edilen konular arasında.

Şehirde fark yaratacak olan bu yarışma ile herkes, İstanbul’un sürdürülebilir bir kent olmasına katkıda bulunma fırsatını yakalayacak.