-

Gözden kaçırmayın

Veteriner Fakültesi 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılına Keyifli Bir Başlangıç YaptıVeteriner Fakültesi 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılına Keyifli Bir Başlangıç Yaptı

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Ormancılık Meslek Yüksekokulu, "Sulama Teknolojisi" ve "Peyzaj ve Süs Bitkileri Yetiştiriciliği" Programları için akreditasyon başvuru süreçlerine ışık tutan bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantı, 04 Ekim 2024 tarihinde çevrimiçi olarak düzenlendi.

Toplantıya Akreditasyon Komisyonu üyeleri ve program yetkilileri katıldı. Gerçekleştirilen değerlendirmelerde, programların Öz Değerlendirme Raporları ile Akreditasyon Ziyaret Planlarının detayları incelendi. Komisyon üyeleri, öz değerlendirme raporunda öne çıkan önemli konular hakkında geri bildirimde bulunarak, ziyaret planına ilişkin önerilerde bulundu.

Bu süreçte, "Sulama Teknolojisi" ve "Peyzaj ve Süs Bitkileri Yetiştiriciliği" programlarının akreditasyonuna yönelik önemli adımlar atılmıştır. Toplantıda alınan kararlar, her iki programın kalitesini artırmaya yönelik bir yol haritası oluşturarak, akreditasyon sürecinin geliştirilmesine katkı sağlamayı amaçlamaktadır.