-

Gözden kaçırmayın

Balkan Panayırı'nda Unutulmaz Bir Deneyim Sizi BekliyorBalkan Panayırı'nda Unutulmaz Bir Deneyim Sizi Bekliyor

Emniyet teşkilatı, uyuşturucu madde imalatı ve ticaretine yönelik yürütülen çalışmalarda önemli bulgulara ulaştı. Yapılan operasyonlar sonucu iki farklı ikamette gerçekleştirilen aramalarda pek çok uyuşturucu madde ile kıymetli deliller ele geçirildi.

Yapılan aramalarda; peçeteye emdirilmiş uyuşturucu madde, gram bazında uyuşturucu madde, uyuşturucu haplar, sıvılaştırılmış uyuşturucu madde ve imalatında kullanılan kimyasal maddelerin yanı sıra, hazırlamaya hazır emdirilmiş peçete rulosu, makas, tepsi, çok sayıda eldiven ve kilitli poşetler bulundu.

Adli Süreç Başladı

İlk operasyonda, "Uyuşturucu Madde Kullanmak" suçlamasıyla Ş.K. ve M.K. isimli şahıslara adli işlem yapıldı. Ayrıca, "Uyuşturucu Madde Ticareti Yapma" suçu kapsamında A.Y., E.Y. ve H.Ş. isimli üç şahıs gözaltına alındı ve mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Başmakçı'da Ek Operasyon

Başmakçı ilçesinde düzenlenen bir başka operasyonda ise bir şüphelinin bağ evi ve ikamet adresinde yapılan aramada; kilo gram uyuşturucu madde, bir av tüfeği, bir kurusıkı tabanca, kurusıkı fişekler ve tabanca fişekleri ele geçirildi. Bu operasyonda S.K. isimli şahıs, "Uyuşturucu Madde Ticareti Yapma" suçlamasıyla gözaltına alındı ve ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Huzur ve Güven İçin Mücadele

Emniyet Müdürlüğü, vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak adına her türlü suç ve suçlu ile mücadelesinin 7 gün 24 saat sürdüğünü duyurdu.