-

Gözden kaçırmayın

İznik Belediyesi, 'Ekinoks 2024 Fotoğrafçılar Maratonu'nu Başarıyla Gerçekleştirdiİznik Belediyesi, 'Ekinoks 2024 Fotoğrafçılar Maratonu'nu Başarıyla Gerçekleştirdi

Afyonkarahisar Barosu, 46. Olağan Genel Kurulunu düzenledi. Kurul, baronun önemli kararlarının alındığı bir süreç olarak dikkat çekti.

Toplantı tarihi olarak belirtilen gün, baro üyeleri bir araya gelerek mesleki konular ve baronun geleceği hakkında görüş alışverişinde bulundu. Genel kurul, baro üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi ve tüm üyelerin aktif şekilde yer aldığı bir platform oldu.

Baro Başkanı, genel kurulda yapılan seçim ve alınan kararlarla ilgili detaylı bilgi verdi. Üyelerin katılımı, baronun yönetiminde daha demokratik ve şeffaf bir yapı oluşturma amacını taşıyor.

46. olağan genel kurula katılan avukatlar, meslektaşlarının sorunlarını tartışarak, çözüm yolları üzerinde durdu. Baro, bu tür toplantılarla avukatların mesleki dayanışma içinde olmasını ve görevlerini etkili bir şekilde yerine getirmesini teşvik ediyor.