-

Gözden kaçırmayın

İstanbul Moda Akademisi, AW 25/26 Sezonuna Yönelik Online Eğitim Programı Düzenliyorİstanbul Moda Akademisi, AW 25/26 Sezonuna Yönelik Online Eğitim Programı Düzenliyor

Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde gerçekleştirilen CPR ve ilk yardım eğitimi, katılımcılara acil durumlarda hayati müdahaleleri yapabilme yeteneği kazandırmak amacıyla düzenlendi. Eğitim, hastanenin anestezi bölümünden Uzman Dr. Ayşe Hızal tarafından verildi.

Eğitimin içeriği, katılımcılara CPR (Kardiyopulmoner Resüsitasyon) tekniklerini uygulama ve doğru müdahale yöntemlerini öğrenme fırsatı sundu. Dr. Hızal, eğitimde teorik bilgileri pratik uygulamalarla birleştirerek, hayati tehlike taşıyan durumlarda kritik önem taşıyan bilgileri aktardı.

Eğitimin amacı, katılımcıların acil durumlarda daha bilinçli ve etkin müdahalelerde bulunmalarını sağlamak ve hayati bilgilerle donatmaktı. Bu eğitim sayesinde katılımcıların acil durumlarda doğru ve zamanında müdahaleler yapabilme becerileri artırılacak.

Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi yetkililerine göre, eğitim programları, acil sağlık hizmetleri konusunda farkındalık oluşturmayı hedeflemektedir. Bu tür eğitimlerle toplum sağlığına katkı sağlanması amaçlanmaktadır. Hastane, benzer eğitimlerin düzenlenmeye devam edeceğini belirtti.