-

Gözden kaçırmayın

MEHMET TAYTAK; “Muhtarlık müessesesi demokrasimizin ilk temel taşlarını oluşturmaktadır. Bir Kamu görevlisi olan muhtarlarımız, 7/24 esasıyla vatandaşa en yakın hizmeti veren, onların sorunlarını dile getirmelerine yardımcı olan, çözüm bulan ve yol gösteren bir makamı temsil etme özelliği taşımaktadır. MEHMET TAYTAK; “Muhtarlık müessesesi demokrasimizin ilk temel taşlarını oluşturmaktadır. Bir Kamu görevlisi olan muhtarlarımız, 7/24 esasıyla vatandaşa en yakın hizmeti veren, onların sorunlarını dile getirmelerine yardımcı olan, çözüm bulan ve yol gösteren bir makamı temsil etme özelliği taşımaktadır.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Pekin Belediyesi Halk Kongresi Daimi Komitesi Başkan Yardımcısı Qi Jing ve beraberindeki heyet ile önemli bir görüşme gerçekleştirdi.

Görüşmenin amacı, iki şehir arasındaki dostluğu pekiştirmek, turizm ve ticaret alanındaki işbirliğini artırmak ve karşılıklı deneyim paylaşımında bulunmak olarak belirlendi. Bu buluşmaların, geleceğe yönelik güçlü adımlar atmaya zemin hazırladığı ifade edildi.

Görüşmede, iki tarafın da şehir ve toplum gelişimindeki deneyimlerini paylaşarak, karşılıklı fayda sağlayacak projeler üzerinde durduğu belirtildi. Bu tür işbirliklerinin, şehirlerarası ilişkileri güçlendirdiği ve iki taraf için de yeni fırsatlar sunduğu ifade edildi.