-

Gözden kaçırmayın

Kaymakamımız Cemal Hüsnü Çaykara, Ahmet Akkuş'un cenaze törenine katıldıKaymakamımız Cemal Hüsnü Çaykara, Ahmet Akkuş'un cenaze törenine katıldı

Kaymakamlığımız, Sandıklı Belediyesi ve Sandıklı Esnaf ve Sanatkarlar Odası öncülüğünde; İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Müftülük, Gardaş Yarenler Derneği ve Mesleki Eğitim Merkezi'nin katkılarıyla ülke genelinde 37.'si, ilçemizde ise 2.'si düzenlenen Ahilik Haftası kutlamaları, ilçede coşkulu bir şekilde gerçekleştirildi.

Etkinliğe Kaymakamımız Önder Çengel, Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan, Belediye Başkanı Adnan Öztaş, Afyonkarahisar İl Ticaret Müdürü Mahmut Yayla, Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Cengiz Üstün, Sandıklı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Öztop ile protokol üyeleri katıldı. Program, Muradin Camii'nde kılınan ikindi namazı ve Şeyh Nurettin Efendi'nin kabri başında yapılan Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Gardaş Yarenler Derneği'nin katkılarıyla düzenlenen kortej yürüyüşü, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda son buldu. Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından halk oyunları gösterisi, Ahilik İlkeleri'nin okunması, plaket ve Şed Kuşatma töreni ile devam etti. Etkinlik, İlçe Müftüsü Ömer Ünal'ın yaptığı Ahilik Duası ile sona erdi.