-

Gözden kaçırmayın

Evciler Kaymakamı Halil Yüksel, Nedim Turan İlkokulu'nda Evciler Kaymakamı Halil Yüksel, Nedim Turan İlkokulu'nda "Çömlek Atölyesi" Etkinliğine Katıldı

Bolvadin'de eğitim gören miniklerin gelişimine destek olmak amacıyla Kaymakam Salih Arıkan ve Belediye Başkanı Fatih Aynacı, Sultan Carullah 4-6 yaş grubu Kur’an Kursu’nu ziyaret etti. Ziyaret, çocuklarla keyifli bir buluşma formatında gerçekleştirildi.

Kaymakam Arıkan ve Başkan Aynacı, ziyaret ettikleri Kur’an kursunda öğrencilerle birebir ilgilenerek onlara hediyeler takdim etti. Ziyaret sırasında çocuklarla samimi bir sohbet gerçekleştiren yöneticiler, miniklerin Kur’an öğrenme sürecine dair eğitmenlerden bilgi aldı.

Kurs esnasında minik öğrenciler, Başkan Aynacı’ya sürpriz yaparak çizimlerini hediye etti. Bu jest, ziyareti daha da anlamlı kıldı.

Başkan Aynacı, yaptığı açıklamada, bu tür ziyaretlerin önemine değinerek “Bu ziyaret, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın yanında olmak ve onlara destek vermek açısından büyük bir önem taşıyor.” dedi. Aynacı, her bir çocuğa sunulan fırsatın, toplumun geleceğine bırakılan değerli bir miras olduğunu belirtti.