-

Gözden kaçırmayın

Evciler Kaymakamı Halil Yüksel, Nedim Turan İlkokulu'nda Evciler Kaymakamı Halil Yüksel, Nedim Turan İlkokulu'nda "Çömlek Atölyesi" Etkinliğine Katıldı

Yerel yönetim temsilcileri, eğitimin ve geleceğin teminatı olan çocuklarla buluştu. Bolvadin Kaymakamı ve Belediye Başkanı, Sultan Carullah 4-6 yaş grubu Kur'an Kursu'nu ziyaret ederek minik öğrencilerle bir araya geldi.

Ziyaretin Detayları

Kaymakam Arıkan ve Başkan Aynacı, yüzleri gülümseyen çocuklarla bir araya gelerek keyifli anlar geçirdi. Ziyaret sırasında, çocuklarla birebir ilgilenerek onlara hediyeler veren yöneticiler, aynı zamanda miniklerin Kur'an öğrenim sürecini gözlemleme fırsatı buldu. Eğitmenlerden kursun işleyişi hakkında bilgi aldılar.

Miniklerin Sürprizi

Ziyaret esnasında, minik öğrenciler Başkan Aynacı'ya sürpriz yaparak kendi yaptıkları çizimleri hediye etti. Bu anlamlı jest, çocukların yaratıcılığını ve ziyaretin sıcaklığını artırdı.

Geleceğe Yatırım

Başkan Aynacı, ziyareti hakkında yaptığı açıklamada, "Bu ziyaret, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın yanında olmak ve onlara destek vermek açısından büyük bir önem taşıyor." dedi. Aynacı, sunulan her fırsatın toplumun geleceğine bırakılan değerli bir miras olduğunu vurgulayarak, çocukların eğitimine verilen önemin altını çizdi.