-

Gözden kaçırmayın

Dr. Fatih Erbakan Yoksulluk Konusunda Açıklamalarda BulunduDr. Fatih Erbakan Yoksulluk Konusunda Açıklamalarda Bulundu

Kalbimizi Arındırma Çalışmaları

Dini inançlar çerçevesinde kalp temizliği ve huzurunun önemi üzerinde durulmaktadır. Rabbimiz Şuara Suresi'nin 88-89. ayetlerinde, "Kulların diriltilecekleri o günde kalpleri selim olarak yani arınmış bir kalp ile gelenler müstesna, hiç kimseye ne malları ne de evlatları fayda vermeyecektir." ifadeleri yer almaktadır. Bu nedenle, kalplerimizin huzurlu ve selim olması amacıyla gereken adımların atılması gerektiği vurgulanıyor.

Eğitim Süreci ve İçeriği

Dr. Nurhayat Haral Yalçı, 5 Ekim tarihinde başlayan "Kalb-i Selim" dersleri ile katılımcılara kalp hastalıklarını tanıma ve bu hastalıklardan kurtulma yollarını öğretmeyi amaçlıyor. Her Cumartesi günü saat 13.20'de TDV KAGEM İstanbul mahfil seminer salonunda yüz yüze gerçekleşecek olan derslerde, katılımcılar dini öğretiler ışığında kalplerinin arınması için gereken bilgileri edineceklerdir.

Derslere Katılım ve Bilgi

Derslerin kontenjanları sınırlıdır, bu nedenle ilgilenenlerin kayıt yaptırması önem taşımaktadır. Katılımcılar, eğitim programıyla ilgili ayrıntılı bilgi almak ve kayıt yaptırmak için belirtilen iletişim numaralarını arayabilirler.

DiniEgitimProgrami, Kalb-iSelimDersleri, KalpTemizligi, Huzur, ArinmaCalismalari