-

Gözden kaçırmayın

Meme Kanseri Farkındalık Ayında Doğru Bilgilendirme YapılıyorMeme Kanseri Farkındalık Ayında Doğru Bilgilendirme Yapılıyor

Sağlık Sen Genel Başkanı Mahmut Faruk Doğan, beraberinde Genel Başkan Yardımcıları Sinan Kuluöztürk ve Mustafa Irgatoğlu ile birlikte Halk Sağlığı Genel Müdürü Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol'u ziyaret etti. Ziyaret sırasında aile hekimliği düzenlemesi hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Ziyarette genel başkan Doğan, aile hekimleri ile aile sağlığı hemşireleri ve ebelerin gelir kaybına uğratılmaması gerektiğine dikkat çekti. Aile sağlığı merkezlerinde çalışan sağlık personelinin haklarının korunması gerektiğini vurgulayan Doğan, yapılacak düzenlemelerin olumlu yönde olması gerektiğini ifade etti.

Bu ziyaretin amacı, sağlık alanında önemli değişimlerin yaşandığı dönemde aile sağlığı merkezlerinde çalışanların durumunu gündeme getirmek ve gerekli önlemlerin alınmasını sağlamak. Bu bağlamda, sağlık hizmetleri kalitesinin artırılması için iş birliği ve iletişimin güçlendirilmesi önem taşıyor.