-

Gözden kaçırmayın

Nöroloji Uzmanı Dr. Merve Korukcu, Bursa'da Hasta Kabulüne BaşladıNöroloji Uzmanı Dr. Merve Korukcu, Bursa'da Hasta Kabulüne Başladı

1-31 Ekim Meme Kanseri Farkındalık Ayı, toplumda farkındalık oluşturmak amacıyla çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Bu bağlamda gerçekleştirilen seminerlerin ikincisi, 15 Ekim tarihinde gerçekleştirildi.

Seminerde "Erken tanı hayat kurtarır" teması işlenerek, katılımcılara meme kanserinin erken teşhisi ile ilgili bilgiler verildi. Genel cerrahi alanında uzmanlık alanında tanınan Prof. Dr. Tuğrul Tansuğ, Op. Dr. M. Ahmet Denizli, Op. Dr. Suat Bozkürk ve girişimsel cerrahi uzmanı Prof. Dr. Mutlu Cihangiroğlu, bu konuya dair sunumlarını gerçekleştirerek, dinleyicilere önemli bilgiler aktardılar.

Meme kanseri ile mücadelede erken teşhisin önemine dikkat çeken uzmanlar, düzenlenen seminerin farklı kitlelere ulaşarak farkındalığı artırmayı hedeflediğini belirtti. Bu tür etkinliklerin, toplumda meme kanseri konusunda daha fazla bilgi edinilmesine ve bilinçlenmeye katkı sağlaması bekleniyor.